Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOm Kör
Hva er Kör og hvordan fungerer det?

Kör er en moderne trafikkskole som gjør veien til lappen til en bedre opplevelse.

Oppdatert over en uke siden

Kör er en moderne trafikkskole som gir deg full oversikt over trafikkopplæringen. Vi henter deg der du er til kjøretimene! I vår app kan du booke timer, loggføre øvelseskjøring, se tilbakemeldinger fra trafikklærer og øve på 600 teorispørsmål.

Hvordan fungerer Kör?

1. Last ned appen

Appen vår finner du i Google Play og App Store.

2. Bestill en introtime

Når du har laget en bruker i appen, booker du første time. Alle elevene hos oss starter med en slik time. På den måten kan trafikklæreren kartlegge ferdighetene dine, og dere kan sammen planlegge veien mot lappen. Er du under 25 år må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før du kan øvelseskjøre. Kursdatoer for trafikalt grunnkurs finner du her.

3. Velg hentelokasjon og finn dato og klokkeslett som passer for deg

For å booke en time må du først velge hvor du vil bli hentet. Deretter velger du en dato i kalenderen og ledig tidspunkt.

4. Gjennomfør din første time

Trafikklæreren kommer og henter deg på adressen du valgte da du booket introtimen.

5. Få tilbakemelding fra trafikklærer i appen!

Etter fullført kjøretime vil du få tilbakemelding fra trafikklæreren i appen. Har du registrert en ledsager, vil ledsager også få tilbakemeldingen fra trafikklæreren som SMS. Da vet både du og personen du øvelseskjører med hva du må øve på til neste kjøretime!

6. Få et skreddersydd program

Etter at introtimen er gjennomført, får du tilsendt et skreddersydd program. Dette inkluderer all obligatorisk undervisning, i tillegg til alle ekstra kjøretimer trafikklæreren mener du trenger. Betaler du hele programmet på én gang vil du få rabatt på hele lappen.

7. Følg med på din progresjon

I appen har du oversikt over din vei til lappen. Du kan se hvor langt du har kjørt totalt, hvor mange leksjoner du har igjen, og hvor lang tid du har brukt.

8. Øv på teorien - helt gratis

I appen har vi også en rekke teorioppgaver med spørsmål lik de som kommer på teoriprøven. Teorioppgavene er gratis å øve seg på, og du kan ta de så mange ganger du ønsker!

9. Track din private øvelseskjøring

Skal du øvelseskjøre med ledsager? Trykk på “start øvelseskjøring” når du begynner å kjøre, og legg mobilen fra deg. Når du er ferdig, vil du se et kart over hvor du har kjørt, hvor mange kilometer, og hvor lang tid du har brukt på øvelseskjøringen. Når du lagrer aktiviteten, blir øvelseskjøringen synlig for trafikklærerne også.

Last ned appen fra Google Play eller App Store